torsdag 26 juli 2007

mätt

Pizzorna i Polen är goda. Ikväll är jag mätt. Men inte bara mätt, jag är lycklig. Tiden här i Polen har varit, eller rättare sagt ÄR, fantastisk. Ikväll har vi haft film-, biljard-, och pingiskväll. Det kom jättemånga polacker som vi har lärt känna och vi har verkligen haft en bra kväll. Solen kom tillbaka idag, det va skönt. Efter några dagar med regn uppskattar man solen igen. Jag har storstädat vårat rum kväll oxå, så nu luktar det gott och glänser som ett nyrakat huvud i gassande solsken (med ungefär 35,7 grader celsius enligt Lina här bredvid). Men nu är det väl dags att sova snart, Lina har bjudut till kvinnofrukost på hennes rum imorrn bitti så det är bäst att vara på alerten.


Om 27 minuter ska det vara släckt och tyst, annars påstår Micael att något hemskt kommer att hända.


Gonatt världen.


(psst. Emy, kan du skicka länken till eran blogg? puss)

4 kommentarer:

  1. Hej Anna!
    ni har det riktigt bra, I can tell :) det är bra i Sverige också men sommarvädret verkar vara bortblåst..trist! vi får ta o ses när du kommer hem! take care o hälsa polen, jag instämmer med din bror, testa vitsen :P
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är så kul att läsa vad som händer där nere, jag SAKNAR er!! Hoppas er kvinnofrukost var fantastisk idag - ni är för söta.

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Va bra att du har det bra!! Men kom hem snart oxå! :) Du har varit borta såå länge!

    Kolla Roberthson...lite uppdateringar nU!

    Kramen

    SvaraRadera
  4. Älskade anna, är hemma i örebro en dag för lite sömn och tvätt. Men Örebro är långt ifrån desamma utan dig. Saknar dig så att hjärtat värker. Kommer hem igen den 5 augusti. Och då, då ska vi spendera en hel dag tillsammans.

    Ta hand om dig, och va underbart att höra att ni har de bra och att solen skiner.

    Love you.

    SvaraRadera